SOCIAL MEDIA

In de eerste helft van Maart 2020 kwamen wij met de touringcar reizen, net als vele collega-bedrijven, stil te staan door het Covid-19 virus.

Tijdens contacten met collega ondernemers en chauffeurs aan het begin van deze vreemde tijd waarbij iedereen de touringcars had stil staan en alleen nog maar de herinneringen en verhalen van vroeger had was het idee ontstaan om daar iets mee te doen

Binnen onze zeer gewaardeerde collega-ondernemersgroep was er de expertise om een boekwerk samen te kunnen stellen en te verwezenlijken, onze dank voor iedereen die hier aan mee heeft gewerkt.

En voordat we er erg in hadden was er een boek door Vivian Looij samengesteld met 90 verschillende verhalen, waar we allen trots op zijn, natuurlijk zijn wij extra trots op verhaal nummer 8 “het navigatiesysteem” en nummer 29 “vals”.


Omschrijving van het boek:

Een boek met verhalen van touringcarchauffeurs van alle kalibers.

Boek (pocket), 256 pagina's, 20,2 x 12,7 cm.

1ste druk heeft een oplage van 1.000

"Het leven van een touringcarchauffeur is bijzonder gevarieerd: geen dag is hetzelfde. Een touringcarchauffeur is vanzelfsprekend een bestuurder, maar ook een gastheer of -vrouw, reisleider, planner en van tijd tot tijd zelfs een psycholoog. In dit boek vertellen de chauffeurs over hun talrijke ervaringen onderweg en over de unieke, interessante en tegelijkertijd uitdagende levensstijl die de touringcarbranche met zich meebrengt. Dit boek is bovendien een 'must' voor iedere beginnende touringcarchauffeur en voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe, veelomvattende en inspirerende carrière."

Wie schrijft, die blijft…

TOURINGCAR(CHAUFFEUR) VERHALEN

Nette verzorgde touringcars, die van Biesmans tours”

PRIJS                 : € 19,50

Verzendkosten : € 4,00

(binnen NL)


Betaling met creditcard kan via de link:


Voor overige betaal manieren of meerdere exemplaren vragen wij u een mail te sturen naar:

info@biesmanstours.nl- uitspraak passagier

Bestel nu
Home Busverhalen Georganiseerde reizen Offerte-aanvraag Onze touringcars Geschiedenis